NJMK en nystartet modeljernbaneklub, stiftet 4. oktober 2007. Den første klubaften i måneden holder vi køreaften. Her kører medlemmerne med deres egne medbragte lokomotiver og vogne på klubbens anlæg. Vi viser gerne anlæget frem efter nærmere aftale med formanden.

På klubftener samles vi kl 19.00, går en runde og siger davs til alle, på den måde ved alle hvem der er i klubben den aften. Herefter arbejdes der indtil kl. 21.30 hvorefter der drikkes kaffe og spises kage.

Kl. ca. 22.30 slutter klubaftenen.

Klubben blev stiftet i oktober 2007. Formålet med klubben er opbygning af et modejernbaneanlæg med udgangspunkt i den rigtige jernbane.

Klubben har klublokaler i BOOA Vestervigvej 112, Bedsted Thy, hvor vi råder over i alt fem lokaler fordelt på et lokale på ca. 120 m2, som udnyttes til opbygning af modeljernbaneanlægget, tre lokaler som benyttes henholdsvis til bibliotek/kaffestue og værksted, et lokale til opbygning af vores udstillings/modulbane, alle lokaler er total nyrenoveret. I alt råder klubben over hele første salen i vestfløjen eller ca. 300 m2, og der er stadig store mugligheder for at udvide klubben med mere plads hvis behovet skulle opstå.

Vi har normalt klubaften en gang om ugen, torsdag kl. 19.00-22.30. Klubben ejer de faste anlæg (grundrammer, spor, bygninger og andet tilbehør), mens medlemmerne medbringer egne lokomotiver og vogne til køreaftener.

Køreaftener på anlægget. Første torsdag i hver måned er der køreaften, hvor medlemmernes medbragte materiel er i drift. Da anlægget fortsat er under opbygning køres der endnu ikke efter køreplaner.

I vores bibliotek er der tidsskrifter fra både ind- og udland, og vi påtænker at tegne abbonement på enten Banen og/eller Lokomotivet.

Udover bygning på anlægget arrangeres der af og til ture til andre klubber og arrangementer samt foto- og videoaftener.

Du behøver ikke være supermodeljernbane-entusiast for at være medlem af NJMK. For os er nøgleordet fællesskab. Når vi bygger og kører, deler vi opgaverne imellem os, og alt bliver til på bedste demokratiske vis. Fællesskabet og den stadige kontakt medlemmerne imellem er i klubbens højsæde.

Hvis vort site har givet dig lyst til deltage i NJMK’s aktiviteter, så glæder vi os til at kunne byde dig velkommen som medlem af NJMK. Kom og besøg os torsdag aften til en hyggelig togsnak. Eneste betingelse er at du er fyldt 15 år, eller du kommer i følge med en voksen.


Video source missing

CVR: 30867564
Stiftelse: 4. oktober 2007
Klublokaler: Vestervigvej 112, 7755 Bedsted Thy
Klubanlæg: Spor H0 = 1:87, 3 skinne AC
Modulanlæg: Spor H0= 1:87, 3 skinne
System: 3 skinne AC