NJMK KORT FORTALT.

NJMK – Nordvest Jydsk modeljernbane klub er stiftet 4. oktober 2007. Vi er i fuld gang med at bygge bane og landskab. Der saves og males. Elektrikerne ligger under bordet og der summer af snak i hjørnerne. Den første klubaften i måneden holder vi køreaften. Her kører medlemmerne med deres egne medbragte lokomotiver og vogne på klubbens anlæg. Vi har taget de første skridt til at køre efter køreplaner men kører indtil videre for det meste rundt på egen hånd.
Vi viser gerne anlægget frem efter nærmere aftale med formanden.

Klubaften er torsdag.
På klubaftener samles vi kl. 19.00, går en runde og siger davs til alle, på den måde ved alle hvem der er i klubben den aften. Herefter arbejdes der indtil kl. 21.30 hvorefter der drikkes kaffe og spises kage.

Kl. ca. 22.30 siger vi tak for i dag.

Hver tirsdag er der åbent for medlemmer, her møder man kl.9. til morgen kaffe. Derefter bygges der på anlægget og Kl. 12 siger vi tak for i dag. Der er også åbent for besøgende i dette tids rum.

Klubben blev stiftet i oktober 2007. Formålet med klubben er opbygning af et modeljernbaneanlæg med udgangspunkt i den rigtige jernbane. Vi kører hovedsageligt spor H0, digital 3-skinne. Vi anvender märklin K og C skinner.
Vor bane er digital og styrres via märklin centralstationer og windigipet.
Lokomotivførerne styrer lokomotiverne enten trådløst med ipad, tablets og mobiltelefoner eller med märklin håndholdte mobilstationer (ms2).
Stationsforstanderne får hjælp af centralstationer, pc (windigipet) og kontrolpaneler med trykknapper.

Klubben har klublokaler i BOOA Vestervigvej 112, Bedsted Thy, hvor vi råder over hele første salen på 350m2 med det store udstillings anlæg. Alle lokaler er total renoverede. Klubben ejer de faste anlæg (grundrammer, spor, bygninger og andet tilbehør samt det kørende materiel) På udvalgte køreaftener, må medlemmerne  gerne medbringer egne lokomotiver og vogne.

Udover arbejdet på anlægget arrangeres der af og til ture til andre klubber, arrangementer samt foto- og videoaftener.
Ca. hvert 4. år fylder vi en bus til Miniature Wunderland i Hamborg.

Du behøver ikke være supermodeljernbane-entusiast for at være medlem af NJMK. For os er nøgleordet fællesskab. Når vi bygger og kører, deler vi opgaverne imellem os, og alt bliver til på bedste demokratiske vis. Fællesskabet og den stadige kontakt medlemmerne imellem er i klubbens højsæde.

I Njmk er der også en ungdoms afd. Når de starteri klubben, begynder de at bygge på moduler inden de får lov til at komme med på det store anlæg. Derefter tager de del i arbejdet på lige fod med de ældre medlemmer.

Hvis vort site har givet dig lyst til deltage i NJMK’s aktiviteter, så glæder vi os til at kunne byde dig velkommen som medlem af NJMK.

Kom og besøg os torsdag aften til en hyggelig togsnak. Eneste betingelse er at du er fyldt 15 år, eller du kommer i følge med en voksen.

CVR: 32796877
Stiftelse: 4. oktober 2007
Klublokaler: Vestervigvej 112, 7755 Bedsted Thy
Klubanlæg: Spor H0 = 1:87, 3 skinne AC
System: 3 skinne AC


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/www/njmk.dk/wp-includes/functions.php on line 5373