[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_image type=”rounded” src=”https://njmk.dk/wp-content/uploads/2017/11/7751528056_940549bdb7_k-1-e1509827749768.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][cs_text]NJMK – Nordvest Jydsk modeljernbane klub er stiftet 4. oktober 2007. Vi er i fuld gang med at bygge bane og landskab. Der saves og males. Elektrikerne ligger under bordet og der summer af snak i hjørnerne. Den første klubaften i måneden holder vi køreaften. Her kører medlemmerne med deres egne medbragte lokomotiver og vogne på klubbens anlæg. Vi har taget de første skridt til at køre efter køreplaner men kører indtil videre for det meste rundt på egen hånd.
Vi viser gerne anlægget frem efter nærmere aftale med formanden.

Klubaften er torsdag.
På klubaftener samles vi kl. 19.00, går en runde og siger davs til alle, på den måde ved alle hvem der er i klubben den aften. Herefter arbejdes der indtil kl. 21.30 hvorefter der drikkes kaffe og spises kage.

Kl. ca. 22.30 siger vi tak for i dag.

Klubben blev stiftet i oktober 2007. Formålet med klubben er opbygning af et modeljernbaneanlæg med udgangspunkt i den rigtige jernbane. Vi kører hovedsageligt spor H0, digital 3-skinne. Vi anvender märklin K og C skinner.
Vor bane er digital og styrres via märklin centralstationer og windigipet.
Lokomotivførerne styrer lokomotiverne enten trådløst med ipad, tablets og mobiltelefoner eller med märklin håndholdte mobilstationer (ms2).
Stationsforstanderne får hjælp af centralstationer, pc (windigipet) og kontrolpaneler med trykknapper.

Klubben har klublokaler i BOOA Vestervigvej 112, Bedsted Thy, hvor vi råder over i alt fem lokaler fordelt på et lokale på ca. 120 m2, som udnyttes til opbygning af modeljernbaneanlægget, tre lokaler som benyttes henholdsvis til bibliotek/kaffestue og værksted, et lokale til opbygning af vores udstillings/modulbane, alle lokaler er total renoverede. I alt råder klubben over hele første salen i vestfløjen eller ca. 300 m2, og der er stadig store muligheder for at udvide klubben med mere plads hvis behovet skulle opstå.

Klubben ejer de faste anlæg (grundrammer, spor, bygninger og andet tilbehør), mens medlemmerne medbringer egne lokomotiver og vogne til køreaftener.

Udover bygning på anlægget arrangeres der af og til ture til andre klubber, arrangementer samt foto- og videoaftener.
Ca. hvert 2. år fylder vi en bus til Miniature Wunderland i Hamborg.

Du behøver ikke være supermodeljernbane-entusiast for at være medlem af NJMK. For os er nøgleordet fællesskab. Når vi bygger og kører, deler vi opgaverne imellem os, og alt bliver til på bedste demokratiske vis. Fællesskabet og den stadige kontakt medlemmerne imellem er i klubbens højsæde.

Hvis vort site har givet dig lyst til deltage i NJMK’s aktiviteter, så glæder vi os til at kunne byde dig velkommen som medlem af NJMK. Kom og besøg os torsdag aften til en hyggelig togsnak. Eneste betingelse er at du er fyldt 15 år, eller du kommer i følge med en voksen.[/cs_text][/cs_column][/cs_row][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_line style=”border-top-width: 1px;”][x_video_player type=”16:9″ src=”” hide_controls=”false” autoplay=”false” no_container=”false” preload=”auto” advanced_controls=”false” muted=”false” loop=”false” poster=””][x_line style=”border-top-width: 1px;”][/cs_column][/cs_row][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]CVR: 32796877
Stiftelse: 4. oktober 2007
Klublokaler: Vestervigvej 112, 7755 Bedsted Thy
Klubanlæg: Spor H0 = 1:87, 3 skinne AC
Modulanlæg: Spor H0= 1:87, 3 skinne
System: 3 skinne AC[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/www/njmk.dk/wp-includes/functions.php on line 5373