MEDLEMSKAB

Klubben tilbyder 4 former for medlemskab: Aktiv-, Passiv-, Ungdoms- og Støttemedlem.
Medlemskontingent bliver fastsat hvert år på den ordinære generalforsamling i april.

 

Aktiv medlem: 125,- kr. pr. mdr.
3 måneders prøvetid.
Aktive medlemmer er dem som kommer regelmæssig og aktivt deltager i opbygningen af anlægget og dem som kører på det. Aktive medlemmer har som den eneste medlemsgruppe stemmeret på generalforsamlingen.

Passiv medlem: 450,- kr. pr. år.
Passive medlemmer er dem som dukker op en gang i mellem, og deltager i klubbens arrangementer og sociale liv og som ikke vil bygge eller køre på anlægget. Passive medlemmer har ingen stemmeret på generalforsamlingen.

Ungdoms medlem: (15 – 18 år) 300,- kr. pr. år.
3 måneders prøvetid.
Ungdoms medlemmer indgår på lige fod som aktive medlemmer, men har ingen stemmeret på generalforsamlingen. Overgår automatisk til aktiv medlem ved det fyldte 18 år uden ny prøvetid. NJMK forbeholder sig retten til at oprette en ungdomsafdeling som underafdeling af NJMK.

Støtte medlem: 500,- kr. pr. år.
Støttemedlemmer er medlemmer som vil støtte en god sag, men ikke interesserer sig så meget for tog. Støttemedlemmer vil af og til blive inviteret til at besøge klubben, men har ingen adgang til generalforsamlingen.

 


 

Under særlige omstændigheder forbeholder NJMK sig retten til at sætte dig på venteliste.

Du behøver ikke at have en kæmpe modeljernbane hjemme, og du behøver heller ikke være supermodeljernbane-entusiast for at være medlem af NJMK. For os er nøgleordet fællesskab. Når vi bygger og kører, deler vi opgaverne imellem os, og alt bliver til på bedste demokratiske vis. Fællesskabet og den stadige kontakt medlemmerne imellem er i klubbens højsæde.

Har du ved at læse disse sider fået lyst til deltage i NJMK’s aktiviteter, så glæder vi os til at kunne byde dig velkommen som medlem af NJMK. Kom og besøg os torsdag aften til en hyggelig togsnak. Eneste betingelse er at du er fyldt 15 år, eller du kommer i følge med en voksen.

 


 

Har du lyst til at blive medlem, kan du blive medlem i klubben til køreaften.

 

 


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/www/njmk.dk/wp-includes/functions.php on line 5373