Ugens Kagemand

  1. Anders

    oktober 5
Velkommen til NJMK

NJMK er en modeljernbaneklub, stiftet 4. oktober 2007. Den første klubaften i måneden holder vi køreaften. Her kører medlemmerne med deres egne medbragte lokomotiver og vogne på klubbens anlæg. Vi viser gerne anlægget frem efter nærmere aftale med formanden.

På klubaftener samles vi kl 19.00, går en runde og siger davs til alle, på den måde ved alle hvem der er i klubben den aften. Herefter arbejdes der indtil kl. 21.30 hvorefter der drikkes kaffe og spises kage. Kl. ca. 22.30 slutter klubaftenen. Formand Preben Nielsen

 

             Vi vil gerne ønske

Peter Escherich og Anders Buus

kæmpe tillykke med fødselsdagen.

Vedrørende Corona og de nye restriktioner der er kommet fra regeringen.
Klubben er fortsat lukket. Seneste NYT er at vi må åbne igen fra den 21 maj.
Lige så snart vi må åbne vil vi skrive det her på siden.


 
1000
Grundlagt

0
Klub Anlæg

0+
Medlemmer

Fra inspiration til
til virkelighed.

Læs om vores visioner
 

Tips og tricks.

Vi har samlet en liste over tips og tricks til at få et flot landskab til din model togbane

Derudover, ved at følge linket under, kan du finde mange nyttige links

Gå til vores links

Klubben har klublokaler i BOOA Vestervigvej 112, Bedsted Thy, hvor vi råder over i alt fem lokaler fordelt på et lokale på ca. 120 m2, som udnyttes til opbygning af modeljernbaneanlægget, tre lokaler som benyttes henholdsvis til bibliotek/kaffestue og værksted, et lokale til opbygning af vores udstillings/modulbane, alle lokaler er total nyrenoveret.

Hvor er klubben?

Læs mere om klubben
 

Bliv medlem af NJMK

Du behøver ikke være supermodeljernbane-entusiast for at være medlem af NJMK. For os er nøgleordet fællesskab. Når vi bygger og kører, deler vi opgaverne imellem os, og alt bliver til på bedste demokratiske vis. Fællesskabet og den stadige kontakt medlemmerne imellem er i klubbens højsæde.

Hvis vort site har givet dig lyst til deltage i NJMK’s aktiviteter, så glæder vi os til at kunne byde dig velkommen som medlem af NJMK. Kom og besøg os torsdag aften til en hyggelig togsnak. Eneste betingelse er at du er fyldt 15 år, eller du kommer i følge med en voksen.